Descopera ce invarteai intr-o viata anterioara in functie de zodie

0

Vrei sa stii ce ai fost in trecut? Afla ce spun astrele despre viata ta anterioara in functie de zodie!

Berbec – Viata palpitanta pe care o ai acum este o consecinta a celei anterioare, intrucat in trecut ai fost o persoana supusa. Cel mai probabil ai fost domnisoara de pension sau pastor.

Taur – Ai avut o viata anterioara zbuciumata, fapt pentru care acum esti o fire traditionalista. Daca acum esti calculata, in trecut ai fost o temerara sau una dintre primele feministe.

Gemeni – Viata ta anterioara a fost destul de grea si plina de neajunsuri. Astrele spun ca ai fost o muncitoare din Revolutia industriala sau o sclava negresa pe o plantatie de bumbac din sudul Americii de Nord.

Rac – In trecut ai fost o fire destul de dura, ceea ce te-a ajutat sa te faci remarcata.

Leu – In viata anterioara ai fost o regina din Egipt sau o nobila bogata din Florenta. De aici si faima ta din prezent.

Fecioara – Intr-o alta viata aveai totul la picioare, asa se explica faptul ca acum este mofturoasa si critica. In trecut ai fost fiica unui mosier din America de Sud.

Balanta – Ti-ai petrecut toata viata anterioara cautand aur in cele mai groaznice zone de pe glob. E normal ca dupa o viata in care ai fost exploatata sa-ti doresti acum sa fii cat mai rasfatata.

Scorpion – In trecut ai invatat cum sa manipulezi oamenii si asta pentru ca ai fost o gheisa sau o prostituata de lux din Asia. Asa ai invatat arta stapanirii toate a unui barbat.

Sagetator – Cele mai mari pasiuni ale tale din trecut au fost cartile si colectionarea de tablouri. Cu alte cuvinte, esti o fosta bibliotecara sau scrib din Roma Antica.

Capricorn – Ai avut o viata anterioara de-a dreptul tumultoasa si asta pentru ca ai fost o dresoare de tigri din India si ai vazut intreaga lume in doar cativa ani.

Varsator – In trecut ai fost o indianca din Amazon, in perioada marilor cuceriri ale spaniolilor.

Pesti – Intr-o viata anterioara obisnuiai sa frangi inimile nobililor, fiindca erai o contesa europeana extrem de pretentioasa.

 

SURSA

Photo: YouTube

Loading...
Copy
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!