Ti se face pielea de gaina! Ce a aparut pe cer

0

Destine curmate intr-o clipa! Patru tinere varste de 21 si 22 de ani au murit, joi, in timp ce se intorceau de la festivitatea de absolvire.

Studentele se aflau in masina unei colege atunci cand un tren a lovit vehiculului,iar trupurile lor nu au mai avut nicio sansa la impactul cu asfaltul.

Cele patru fete care au murit chiar de Inaltarea Domnului au lasat multe durere in urma lor. Colega care conducea masina a scapat cu viata.

La fata locului s-au deplasat 3 ambulante SMURD. In imaginile surprinse de la locul accidentului se observa o raza de lumina care porneste din cerul inourat si coboara chiar in locul unde s-a produs tragedia. Coincidenta sau nu, multi din cei care au observat raza de lumina au fost de parere ca ar fi un semn divin.

Accidentul s-a produs dupa ce masina a fost lovita de un tren, iar cele patru studente au fost propulsate la aproape 30 de metri distanta, in urma impactului.

„Un autoturism a fost lovit de tren. Patru persoane au decedat şi o persoana este ranită grav. Trei echipaje de poliţie sunt la faţa locului pentru cercetări. Persoanele decedate sunt din jud. Maramureş.“, au precizat poliţiştii.

La fata locului a intervenit o ambulanta SMURD, doua ambulante de la Jibou si una de la Zalau.
Fetele se intorceau de la festivitatea de absolvire a Facultatii Tehnice la Cluj Napoca. Ele au studiat la filiala Baia Mare a universitatii clujene si erau in aceeasi clasa.

Doua dintre studentele decedate sunt din aceeasi localitate – sat Sugatag (Madalina si Maria), una din Ciocotis (Claudia) iar cealalta din Salsig (Sara). Supravietuitoarea teribilului accident, cea care conducea autoturismul, este din Razoare.
Supravietuitoarea a fost descarcerata si transportata la spital, iar medicii sunt de parere ca are sanse sa scape cu viata.

SURSA

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!