Horoscopul saptamanii 19 – 24 mai 2018. Zodia care va avea probleme in casnicie. Va fi dezamagita de partenerul de viata

0

Descoperă ce-ţi prezic astrele pentru perioada care urmează.

Berbec

Nivelul ambiţiilor este ridicat. Nu este rău, pentru că aşa se pot realiza multe. Cu toate acestea, priviţi în jur şi o să observaţi că încercările de a vă dovedi independenţa prin toate mijloacele nu sunt întotdeauna cea mai fiabilă cale de a reuşi. Amintiţi-vă acest lucru, iar dacă o veţi face, realizările voastre vor creşte. Săptămâna este destul de bună din punct de vedere profesional.

Taur

Dificultăţile şi obstacolele nu pot fi depăşite în totalitate. În cazul unor probleme, lucrul va fi asemănător muncii lui Sisif. Este inutil să forţaţi nota, mai bine mai aşteptaţi. Situaţia de acasă va depinde de dorinţele şi de starea voastră de spirit. Deşi trebuie să socializaţi, mult mai mare plăcere o să fie să rămâneţi acasă. Nu vă faceţi planuri pe termen lung, ci rezolvaţi treburile prezente.

Gemeni

Veţi avea oportunitatea de a vă acorda timp de aşteptare, de meditare, pentru a reflecta şi a vă odihni. Ca urmare a acestei energii şi a creativităţii pusă la treabă, vor apărea idei noi la problemele stringente. Medical, continuă vulnerabilitatea digestivă care poate impune un regim mai strict. Financiar, nu vă recomand împrumuturi şi nu planificaţi evenimente importante, deoarece punerea lor în aplicare va fi amânată.

Rac
Dacă abia reveniţi la muncă după o perioadă de vacanţă, nu va fi simplu să vă mobilizaţi, iar dacă vor interveni câteva mici incidente în zona carierei, se pot amplifica în situaţia în care o să daţi dovadă de nesupunere şi rebeliune la ordinele acelora aflaţi în funcţii înalte. O să aveţi impresia că vă este îngradită libertatea. Viaţa intimă o să ocupe loc important, dar riscaţi să nu ştiţi să faceţi distincţia clară între sentiment şi atracţie fizică.

Citeste continuarea AICI.

Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!