Amantii Elenei Ceausescu

0

Dupa moartea dictatorului Nicolae Ceausescu si a sotiei lui, Elena, mai multe guri au povestit ca prima doamna a fost un adevarat magnet pentru barbati, desi nu era o femeie frumoasa. Interesant este ca idilele acesteia au continuat, se pare, si dupa ce Lenuta Petrescu s-a casatorit cu „fiul poporului”.

Prima iubire a Elenei Ceauşescu ar fi fost un tânăr pe care l-ar fi cunoscut în satul natal, tatăl naistului Gheorghe Zamfir, din Vişina. Ar fi avut o scurtă relaţie şi bărbatul a plecat la Bucureşti, unde s-a angajat chelner. Elena a venit după el, dar tanarul a respins-o, aşa că a rămas în Capitală, unde s-a implicat în mişcarea comunistă, apoi l-a cunoscut pe Nicolae Ceauşescu.

Inainte de a se marita, cand Ceausescu era in inchisoare, iubita lui la acea vreme ar fi avut o aventura cu un soldat neamt si a fost surprinsa in fapt chiar de o ruda a celui care avea sa devina dictator. Mai mult decat atat, se pare ca pe lista ei de cuceriri s-ar fi aflat nimeni altul decat Marin Ceausescu, chiar fratele „fiului poporului”. Povestea lor s-a incheiat insa cand barbatul a plecat in armata.

Ei bine, pasionala femeie nu si-a schimbat comportamentul nici dupa ce a devenit, cu acte in regula, doamna Ceausescu. Intre ea si medicul familiei Abraham Schechter, si el casatorit, s-a infiripat o idila si din cate s-a povestit, cei doi faceau gesturi tandre in fata personalului resedintei Ceausescu.

Eftimie Iliescu, unchiul lui Ion Iliescu este un alt nume care s-ar afla pe lista legaturilor amoroase ale Elenei, lista de unde nu lipseste nici…generalul Victor Stanculescu.

Toate cele de mai sus au fost povestite de fostul aghiotant al lui Ceausescu, Nicolae Stan, pentru Evenimentul Zilei, in 2011, iar informatiile au fost preluate de majoritatea publicatiilor din Romania.

SURSA

Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!