6 Metode Usoare Pentru un Coc Perfect (video in articol)

0

Nu conteaza daca ai par lung sau de lungime medie, iti poti face un coc grozav si nu ai nevoie de prea multa pricepere sau mult timp.

Daca te intrebi cum se face un coc, va raspundem astfel: rapid! Cel putin cele 6 coafuri cu coc pe care ti le propunem in cadrul acestui articol. Vei vedea ca nu ai nevoie de prea mult timp investit in imaginea ta pentru a fi sic. Trebuie doar sa detii tehnica corecta si produsele de styling potrivite parului tau.

Exista mai multe tipuri de coc pe care ti le poti face: dezordonate, lejere dar sofisticate, uneori de inspiratie boho, boeme si romantice, cu impletituri, alteori sleek / aranjate / linsa, uneori chiar cu aspect ud. Tipul de coc pe care alegi sa ti-l faci ar trebui sa fie in armonie cu tinuta ta si contextul in care il porti.

Vara aceasta s-au purtat si inca se mai poarta coafurile lejere. Cocul lejer a prins foarte bine tuturor. Impleteste doua suvite in parti, iar alte doua suvite de sub cele impletite rasucește-le. Strange-le la spate si leaga-le cu un elastic. Parul care iti ramane prinde-l in suvitele mai mici. Asigura-l cu cateva clame si ai obtinut o coafura simpla și jucausa!

Daca vrei ceva un pic mai sofisticat si mai vintage, iti poti pune o esarfa in par. Mai Intai, impacheteaza esarfa intr-un triunghi, apoi adu-o in forma unei bentite lungi. Prinde-ti parul intr-o coada pe care o rasucesti intr-un coc in varful capului. Infașoara esarfa in jurul cocului si leag-o la spate intr-o funda amuzanta.

Sau, iti poti prinde parul intr-un coc lejer si lega esarfa in jurul capului, astfel incat capetele sa iti vina in fata. Leag-o cu un nod simplu si ascunde capetele in parti.
In video-ul de mai jos poti urmari 6 metode extrem de simple despre cum poti sa iti faci rapid un coc lejer si dezordonat. Spor!

VIDEO: https://youtu.be/3KHQmZf6Thc
Surse alternative: www.funinventors.com
                                 ea.md via andreilaslau.ro

Loading...
Copy
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!